H2O Wystarczy Kropla Wody

Temat: Gentleman- Trodin On (1999)
Gentleman- Trodin On
rok wydania- 1999

01. Heat Of The Night feat. Richie Stephens & Mighty Tolga
02. Tek Time Fi Grow feat. Meli
03. Jah Jah Never Fail feat. Terry Linen
04. Fade Away
05. Lion feat. Mighty Tolga
06. Outa Space
07. War & Crime feat. Jack Radics
08. Human Being
09. True Love feat. Brooke Russell
10. A Who Dem Want Blame
11. No Competition
12. Right Side Of Life
13. Allstar Jam feat. Max, Afrob, Ju & Sekou

Gorąco polecam wszystkim, którzy zaczynają studiować dyskografię Gentlemana.

Źródło: osiol.com.pl/index.php?showtopic=6639

Temat: Various Artist - Motown 1s
Various Artist - Motown 1s

1. Intro - Motown #1's
2. Please Mr. Postman
3. (Love Is Like A) Heat Wave
4. My Guy (Single Version)
5. My Girl (2003 Stereo Mix)
6. Where Did Our Love Go
7. Stop! In The Name Of Love
8. Shotgun
9. I Can't Help Myself (Sugar Pie, Honey Bunch)
10. Uptight (Everything's Alright)
11. Ain't Too Proud To Beg
12. Reach Out I'll Be There
13. Ain't Nothing Like The Real Thing
14. Heard It Through The Grapevine
15. I Want You Back
16. War
17. The Tears Of A Clown
18. What's Going On
19. Let's Get It On
20. Love Machine
21. Don't Leave Me This Way
22. Three Times A Lady
23. Endless Love
24. Rhythm Of The Night
25. I'll Make Love To You
26. Ain't No Mountain High Enough

Źródło: emule-polska.pl/index.php?showtopic=60535